2015. április 1., szerda

KOMBUCHA KONCENTRÁTUM CSIPKEBOGYÓVAL - Jelenlegi ára: 1 420 Ft *

Senki nem tudja valójában honnan származik, de egy biztos, hogy legalább kétezer éve áll az egészség szolgálatában.   A kombucha valójában nem gomba, hanem zuzmó, ami a gomba és az alga szimbiózisából kialakult ősi életforma. A zuzmók 2, 5 milliárd évvel ezelőtt fejlődtek ki, az ember legősibb étele és gyógyító eledele. A kombucha enzimek, probiotikumok és élő szinergista mikroorganizmusok gazdag forrása. Balra forgató L(+) tejsavat, glükuronsavat, laurinsavat tartalmaz, amelyek az emésztés, a máj méregtelenítése, illetve az immunrendszer támogatásának fontos zsereplői. A B1 (tiamin), B2 (riboflavin), B4 (folsav), B6 (piridoxin), B12-vitaminok a kombucha élettevékenységének termékei. Segíthet megőrizni szervezetünk vitalitását, támogathatja az anyagcserét, a máj méregtelenítését, fogyasztása következtében lerövidítheti az emésztési tranzi időt, ezáltal javíthatja a komfortérzetet, sokan életminőségük javulásáról számolnak be. A pozitív állítások a fogyasztói visszajelzések alapján lettek összeállítva. A termékben található természetes savak: tejsav
Vásárlási, fizetési feltételek:
Kizárólag átutalást (házibank, netbank) és utánvétes fizetést  fogadunk el, Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket ill. egyéb NEM!
Átutalásnál az automatikus emailban küldött rendelés azonosító számot feltétlenül adja meg a közlemény rovatba, ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését ill. nem tudjuk megállapítani melyik vásárló utalása! Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincs kiindulópontunk!
A rendelések feldolgozása 1-2  munkanapot vesz igénybe, szállítás a vételár számlára érkezését követő 2. munkanaptól kezdődik!
Postázás:
Megrendelése után a házhozszállítás postai csomag formájában történik.  
A posta díjszabása a magyar posta honlapján megtalálható.
Az ismerj+ oldalunkon is megtalálja a szállítási, fizetési feltételeket, amelyeket vásárlásával elfogad:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=9080872&am=9080872
Kellemes Vásárlást Kívánunk!


Jelenlegi ára: 1 420 Ft

Az aukció vége: 2015-04-21 12:46
. KOMBUCHA KONCENTRÁTUM CSIPKEBOGYÓVAL - Jelenlegi ára: 1 420 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése