2015. május 13., szerda

5db játszós tunika és felső, 2-3 év - Jelenlegi ára: 490 Ft *

5 db-os tunika és felső csomag 2-3 éves kislánynak. Van benne Disney hófehérkés felső, pink H&M korbársony tunika és Kik-ben vásárolt pink tunika is. Mind nagyon csinos darab, de sajnos már használtabbak, és ez mindegyiken látszik – van amelyik kicsit bolyhos, de a legtöbb sajnos foltos is – ezt mindenhol feltüntetem, kérlek figyelmesen olvasd el a leírást. Inkább játszós felsők, ezért ennyi az áruk.
Disney Princess rózsaszín hosszú ujjú felső Hófehérke mintával és flitterekkel. Használtabb, kicsit fakó és bolyhos és van egy halvány folt az elején meg egy pötty az ujján. Beleírt méret 104-es, de valójában kisebb, inkább csak 98-as.
H&M fodros kordbársony tunika. Nagyon csinos darab, de sajnos az elején több folt is van. A nyakából kivágtuk a címkét, így a beleírt méret nincs meg, de kb. akkora, mint a többi felső a csomagban.
KIK-ben vásárolt pink hosszú ujjú tunika kislányra, masnival díszítve. Nagyon csinos, szerettük és sokat hordtuk, ezért már kicsit meg van fakulva és picit bolyhos is, az elején pedig van néhány halvány folt (nem annyira feltűnő, de azért ott van). A beleírt méret már nem látszik, de kb. akkora, mint a többi felső a csomagban.
Hema 2/3-os ujjú felső „ good morning” felirattal és aranyos mintával. Egy picit bolyhos és a mintán sajnos van egy-két pötty, inkább játszósnak való. Beleírt méret 98-104, de inkább csak 98-as.
The Blue Period márkájú, rugalmas anyagú csíkos felső. A mosástól már kibolyhosodott, de más hibája nincs, ez még akár utcára is hordható. Egy farmerruhácskával nagyon csinos lehet. Beleírt méret 30-36 hónap.
Ajánlva postázom, vagy személyesen is átvehető Szigethalmon.
Nézz szét nálam, folyamatosan fogom feltölteni kislányom és kisfiam kinőtt ruháit. Ha többet választasz, spórolhatsz a postaköltségen. : )
 A ruhákat kimosva küldöm, de kivasalni sajnos nincsen időm.


Jelenlegi ára: 490 Ft

Az aukció vége: 2015-06-01 22:53
. 5db játszós tunika és felső, 2-3 év - Jelenlegi ára: 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése